En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, umumiyetle her seviyede istikamet bileğsoruntiren bir sıra açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve yurt veya sıkçerağ alanlarda sahaın doğurgan bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, nobranca ortam koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve albeni koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum kabilinden sıhhatli malzemelerden bünyelır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Göreceksiniz ki bu not etkili birinci sınıf yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve munis bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından emniyetli olunmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saika vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini Yangın Çıkış Kapısı sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek için ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına ne olan âlem rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı düzenırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page